FAQJA KRYESORE

.


Rreth Nesh

Me zyra në mbi 25 vende që ofrojnë shërbime sigurimi dhe risigurimi, MAI ofron një trampolinë të veçantë për bizneset që veprojnë në të gjithë Evropën Qendrore dhe Lindore. Ne mund tju ndihmojmë të kapërceni ndryshimet rajonale në ekonomike dhe rregullatore, dhe të kujdesemi për të dy të siguruarin dhe mbartesin e riskut me një sërë shërbimesh dhe fusha specialiteti.


Shërbimet tona në Industri


.


 • Global Network

  Rrjeti Global

 • Reinsurance

  Risigurime

 • Claim management

  Menaxhimi i Dëmeve

 • Affinity Programmes

  Programet Affinity

 • Fondet e kapitalit privat

  Fondet e kapitalit privat

 • MGA (APM)

  MGA (APM)

Fushat tona të Specialiteteve


 • Construction and Real Estate

  Ndërtimet dhe
  Real Estate

 • Përfitimet ePunonjësve

 • Sigurimi i përgjegjësisë

  Sigurimi i
  përgjegjësisë

 • Marine Cargo and Logistics

  Kargo Marinë e
  Logjistikë

 • Motor CASCO and MTPL

  Motorike
  .

 • Property and Real Estate

  Prona Komerciale
  .

 • Renewable Energy

  Energji e
  Rinovueshme